Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

A Gartner a biztonsági információ- és eseménykezelés piacvezetői közé sorolta a Novellt

2011.07.08. 13:08 TESZTPAD.HU

Budapest, 2011. július 5. – A Gartner, Inc. 2011-es Magic Quadrant jelentése, a Novell® Sentinel™ és Novell Sentinel Log Manager termékek értékelése alapján, a biztonsági információ- és eseménykezelés (SIEM) vezetői közé sorolta a Novellt.[1] A Gartner által elismert termékekkel a szervezetek egyszerűbben teljesíthetik a megfelelőségi követelményeket, és nagyobb biztonsággal kezelhetik a kockázatokat.

Gartner kutatás

A Gartner által készített Magic Quadrant elemzés a biztonsági információ- és eseménykezelés piacát mérte fel, a szállítókat elsősorban a jövőkép teljessége és a megvalósítási képesség alapján vizsgálta.

„A SIEM megoldások piacát az határozza meg, hogy az ügyfeleknek szükségük van a belső és külső fenyegetések kezeléséhez kapcsolódó biztonsági események adatainak valós idejű elemzésére. A szabályozások és a hatósági vizsgálatok felé történő megfelelés pedig olyan megoldásokat igényel, amelyek elvégzik a naplóadatok gyűjtését, tárolását, elemzését, illetve az ezekre alapuló jelentések elkészítését” – nyilatkozta Mark Nicolett és Kelly M. Kavanagh, a Gartner, Inc. elemzői.

„Örömmel tölt el bennünket, hogy a Novell Sentinel és Novell Sentinel Log Manager termékeknek köszönhetően vezető helyre sorolt bennünket a Gartner a biztonsági információ- és eseménykezelés területén. Ezek a termékek egyedi módon közelítik meg a piaci igényeket, ezáltal biztosítják, hogy ügyfeleink átgondoltabb döntésekkel növeljék általános biztonsági szintjüket, és csökkentsék a különféle megfelelőségi folyamatok költségét” – mondta Szittya Tamás, a Novell Magyarország ügyvezető igazgatója.

A cikk folytatásához kattints IDE!

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr493050232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása