Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

A Samsung bemutatja legújabb Series 3 notebook-sorozatát

2011.07.08. 13:07 TESZTPAD.HU

Az élénk, fiatalos színekben kapható Samsung notebookok kijelzőkerete
minden korábbi modellénél vékonyabb

Budapest, 2011. július 5. – A Samsung Electronics hamarosan hazánkban is bemutatja legújabb notebookcsaládját, a Series 3-at. A Series 3 300V tagjai a legújabb, második generációs Intel® Core™ i5/i31 processzorokkal, előtelepített Windows® 7 Home Premium operációs rendszerrel és az újgenerációs NVIDIA GeForce videokártyával érkeznek.

Hatásos megjelenés

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A modern, elsősorban fiataloknak szánt notebookok kijelzőkeretének vastagsága a korábbi modellekhez képest 55-60 százalékkal csökkent2, valamint az új készülékek elődeiknél könnyebbek is. A sorozat Magyarországon a fekete mellett a fiatalos narancssárga, továbbá ezüst és kék színekben is elérhető lesz.

 

 

A Series 3 egyedi kialakítása kiemelkedő teljesítménnyel párosul. A stílusos és elegáns megjelenésű “Island” billentyűzeten a billentyűk optimális távolságra kerültek egymástól, hogy még egyszerűbbé és kényelmesebbé váljon a gépelés. A Samsung tesztjei bizonyítják a klaviatúra tartósságát: akár 10 millió leütést, azaz akár 6 évnyi használatot is gond nélkül elviselnek a...

A cikk folytatásához kattints IDE!

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr833050228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása