Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

Dupla mag, dupla csatorna, dupla memória és három dimenzió – ez az LG Optimus 3D

2011.07.08. 13:28 TESZTPAD.HU

Lenyűgöző tulajdonságokkal debütál hazánkban az LG Optimus 3D

Budapest, 2011. július 06. - Az LG Electronics piacra dobta a régóta várt LG Optimus 3D-t. Az új okostelefon második generációs duplamagos technológiával, és egyedi „háromszorosan dupla” (Tri-Dual) hardveres tulajdonságokkal rendelkezik. Az LG Optimus 3D Magyarországon először július közepétől lesz elérhető a T-Mobile kínálatában.

A komolyabb hardverigényű multimédiás funkciók, és az Androidos alkalmazások számának növekedése egyre nagyobb kihívás elé állítja az okostelefonok hardveres erőforrásait. Ha ehhez hozzávesszük a 3D technológia által támasztott speciális igényeket, érthető az a számos újítás, amit az LG Optimus 3D okostelefon kínál.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az LG Optimus 3D a Tri-Dual − dupla mag, dupla csatorna és dupla memória − konfigurációjával az okostelefon-használat új dimenzióját nyitja meg, hiszen a készülék soha nem látott hatékonysággal kezeli a párhuzamosan futtatott alkalmazásokat, vagy a nagy grafikai igényű játékokat és filmeket.

 

Az LG legújabb okostelefonja jelentős lépés a full 3D funkciók mindennapi használata felé, hiszen a felhasználók különleges szemüveg nélkül, azonnal élvezhetik a 3D tartalmakat. Az Optimus 3D full 3D képességekkel rendelkezik, vagyis nemcsak megnézni, hanem rögzíteni és megosztani is tudjuk a speciális tartalmakat.

 

Gyorsaság, hatékonyság és csúcsteljesítmény az egyedi Tri-Dual konfigurációnak köszönhetően

Az LG fejlesztésének, az egyedi Tri-Dual architektúrának köszönhetően sokkal jobb teljesítmény érhető el, mint a jelenleg használatos, hagyományos processzorokkal. A duplacsatornás kialakításnál az adatok továbbítása a két mag és a két memória között egy időben is...

A cikk folytatásához kattints IDE!

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr153050303

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása