Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

Új LIFEBOOK-ok a Fujitsutól: nagyobb kényelem és produktivitás az elfoglalt üzleti felhasználóknak

2011.07.08. 13:17 TESZTPAD.HU

Budapest, 2011. július 6. A Fujitsu legújabb üzleti LIFEBOOK noteszgépei sokféle felhasználóbarát jellemzővel javítják a használat élményét és a produktivitást. A cég a kínálat minden elemébe beépíti azokat a praktikus megoldásokat, amelyek megkönnyítik a noteszgépüket éjjel-nappal használó üzletemberek életét – például a bármikor használható USB-töltőt, az energiatakarékos 0 wattos váltakozó áramú adaptert és a könnyen kezelhető ScrollWheelt.

 

Tekintettel arra, hogy az üzleti felhasználók hosszú órákon át dolgoznak noteszgépükön az irodában, út közben és otthon, a Fujitsu kiemelt termékjellemzővé tette LIFEBOOK modelljeinél a felhasználóbarát működést. Az apró fejlesztések együtt értékes előnyt jelentenek a végfelhasználónak és kiemelik a Fujitsu LIFEBOOK-jait a piaci tömegből...

A cikk folytatásához kattints IDE!

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr763050262

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása