Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

ACER Magyarország és Bluechip webáruház továbbtanulási program

2011.07.12. 21:40 TESZTPAD.HU

Az ACER Magyarország és Bluechip webáruház egyedülálló kezdeményezéssel nyit az iskolák és az érettségizők felé. Ez a kezdeményezés, pedig nem más mint egy továbbtanulási program. Kérünk adjátok tovább a felhívást:

Tisztelt Igazgató Asszony!
Tisztelt Igazgató Úr!


Engedje meg, hogy bemutassuk az ACER és a Bluechip webáruház közös érettségi programját, amelyet az iskolák és az érettségiző, továbbtanuló diákok számára indítottunk.

A Bluechip.hu számítástechnikai, fotó és szórakoztató elektronikai webáruház, több mint 90 gyártó hivatalos magyar forgalmazója, „Az Év leginnovatívabb internetes kereskedője 2010” cím nyertese.

Célunk az, hogy a legmagasabb szinten kiszolgáljuk a vevőinket, és mindenki előtt feltárjuk a digitális világ csodáit.

Az ACER a világ legnagyobb számítógép gyártója, és Magyarországon is piacvezető a notebookok és netbookok értékesítésében.

Az ACER-Bluechip továbbtanulási programban Magyarország összes középiskolája, gimnáziuma és szakközépiskolája, középfokú oktatási intézménye részt vehet.

 

A diákok nagy része a középiskola elvégzése után továbbtanul, valamely felsőoktatási intézményben folytatja tanulmányait, hogy diplomát szerezzen. A mai világban szinte elengedhetetlen, hogy a fiatalok ne csak korszerű ismeretekkel, hanem az ezt szolgáló korszerű eszközökkel is felszerelkezve lépjék át a felsőoktatás kapuját, és az önálló tanulást segítő technika álljon rendelkezésükre az első naptól fogva! Ebben szeretnénk segítségükre lenni.

Az ajánlat megtekinthető: az erettsegi.bluechip.hu oldalunkon.

Az 5-ösök most sokat érnek!
Kedvezmény érettségi átlag alapján?


Igen. Most valóban megéri tanulni. Minél jobb a diák érettségi átlaga, annál nagyobb kedvezményben részesülhet a Bluechip webáruházban az első notebook vásárlásakor. Az akcióban szereplő kínálatunk – notebookok és más eszközök – megtalálható az erettsegi.bluechip.hu oldalunkon.

ACER notebook vásárlásakor az érettségi átlagot a diákok extra kedvezmények igénybevételére fordíthatják. A kedvezményre jogosító alsó határ a 4-es átlag, ez 5% kedvezménnyel jár. A továbbiakban minden tizedes jeggyel 1%-al nő a kedvezmény, így össze lehet gyűjteni akár 15%-ot is!

Az érettségi két szintje között nem teszünk különbséget.

Az alábbi táblázat az elérhető kedvezmények lehetséges mértékét mutatja:



Mit nyerhet az iskola?

Minden regisztrált vásárlás után 2% szabad felhasználású visszatérítést adunk az iskolának, ami a Bluechip webáruházban 2011. december 31-ig bármikor levásárolható az iskola vagy a Tantestület részére.

Az elmúlt néhány napban kipostáztunk az iskolának egy csomagot, amiben egy A/2 méretű posztert, illetve tájékoztató szórólapokat. Kérjük, amennyiben egyetért a program céljaival, juttassa el a csomagban található ismertetőt minden érettségiző diákjához, akár az érettségi bizonyítvány mellékleteként. A plakátot pedig lehetőség szerint a faliújságra függesszék ki, hogy a diákok minél szélesebb körben tájékozódhassanak a programmal kapcsolatban!


Együttműködésében bízva tisztelettel,


 

Peti Balázs
Ügyvezető Igazgató
The BlueChip Kft.
Sebestyén Lívia
Marketing Vezető

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr563061725

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása