Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

Új Xerox A3-as MFP: megfizethető színes nyomatok és hatékonyságnövelő szolgáltatások

2011.07.12. 22:08 TESZTPAD.HU

Budapest, 2011. július 11. – A Xerox (NYSE: XRX) új színes többfunkciós nyomtatója (MFP) kiváló lapolvasási és dokumentumkezelési megoldásokat, valamint hatékony biztonsági szolgáltatásokat kínál kedvező áron.

 

Az árérzékenyebb kis- és középvállalkozásoknak szánt Xerox WorkCentre® 7125 színes MFP használatával figyelemfelkeltő színes dokumentumokat – például prezentációkat és költségvetési ábrákat – nyomtathatunk. Az MFP a Xerox „Emulsion Aggregate High Gloss” (EA-HG) festékkazettájának köszönhetően színesben és fekete-fehérben is percenként 25 oldal kinyomtatására képes, ami gyorsabb nyomtatást eredményez a már eddig is elérhető WorkCentre 7120 berendezésnél.  A toner egyforma méretű és alakú festékszemcséket visz fel a papírfelületre, ezáltal tisztább szövegképet és élesebb színes ábrákat kapunk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

„A többfunkciós berendezések ma már sokkal többre képesek az egyszerű másolásnál és a nyomtatásnál: hatékonyabbá teszik az irodában dolgozók munkáját és valós dokumentumkezelési problémákat oldanak meg” – mondta Udvardi Gábor, a Xerox kereskedelmi és termékspecialistája. „A WorkCentre 7125 segít a kis- és középvállalkozásoknak, hogy megfizethető és látványos színes dokumentumokat állítsanak elő.”

 

Bővebben...

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr63061821

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása