Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

A Fujitsu értékelő szolgáltatással segíti a gépkocsigyártók ISO 26262 szabvány szerinti megfelelését

2011.07.21. 06:34 TESZTPAD.HU

Tokió/Budapest, 2011. július – A Fujitsu Limited, a Fujitsu Chubu Systems Limited és a Digital Process Ltd. bemutatta ISO 26262 értékelő szolgáltatását, amely oktatással, tanácsadással és értékeléssel segíti a gépkocsigyártók ISO 26262 szabvány szerint tanúsítását. Az ISO 26262 a gépkocsikban használatos fedélzeti elektronika és szoftverek nemzetközi szabványa.

 

A szolgáltatás keretében a gépkocsigyártók és alkatrészszállítók oktatásban részesülnek a Fujitsu Csoport funkcionális biztonsági felmérések végzésére képesített ISO 26262 szakértőitől, akik alaposan ismerik a szabvány funkcionális biztonsággal szemben támasztott szigorú követelményeit. A szakértők ajánlásokat fogalmaznak meg részükre a szabvány követelményeinek teljesítéséhez és folyamataik minden részletre kiterjedő tökéletesítéséhez – a termékkövetelmények meghatározásától és a tervezéstől kezdve a gyártáson át a tesztelésig.

 

A Fujitsu saját integrált termékadat-kezelő szoftverét, a PLEMIA M3 sorozatot is felkészíti az ISO 26262 tanúsításra. A gyártási folyamat minden részletét lefedő szoftver tanúsítása is segítséget nyújt a gépkocsigyártóknak a megfeleléshez.

 

Bővebben...

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr313085167

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása