Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

Jó navigációval sokat spórolhatsz külföldön

2011.07.21. 06:16 TESZTPAD.HU

Egy friss felmérés szerint a brit okostelefon-használók közel kétharmadát várta extrém magas telefonszámla külföldi útjáról hazatérve. Az emberek többsége itthon sincs igazán tisztában azzal, hogy az interneten való szörfözés, ha külföldről történik, milyen adatforgalmi költségekkel járhat. A legnagyobb adatfalók közé tartoznak a közösségimédia-oldalak, az alkalmazásletöltés – és a navigáció.

 

Kétségtelenül sokkal kényelmesebb az okostelefonon lévő navigációs alkalmazással nekivágni a külföldi nyaralásnak: az egyszerű tájékozódáson kívül a program folyamatosan informál a helyi turisztikai lehetőségekről, így megtervezheted a számodra megfelelő útvonalat, érintve a kívánt boltokat, benzinkutakat és más látnivalókat. Nincs többé szükség útikönyvre a hotelek vagy éttermek felkutatásához – csak néhány érintés az okostelefon képernyőjén, és máris megtaláltad a tökéletes helyet.

 

A navigációs megoldások az iTunes-ból való ingyenes vagy nagyon olcsó letöltése még nem jelenti azt, hogy külföldön is díjmentesen navigálhatsz velük. A valóságban a többszörösébe kerülhet egy-egy alkalmazás használata, mint amennyit eredetileg fizettél érte. Ha nem szeretnéd, hogy hazatérésedkor horribilis összegű telefonszámla várjon, előbb győződj meg róla, hogy onboard vagy off-board navigációt használsz-e.

 

Bővebben...

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr433085158

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása