Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

Kapható az LG CINEMA 3D™ monitor és monitortévé

2011.08.03. 19:15 TESZTPAD.HU

 

 

 

 

 

 

 

 

Már kapható az LG új, polarizált technológiájú 3D monitora és monitortévéje. Az LG D2342P monitor és az LG DM2350 monitortévé egyaránt a gyártó televízióiból már ismert CINEMA 3D™ technológiát alkalmazza; a készülékek villódzásmentesek és könnyű, polarizált szemüveggel nézhetők.

 

Az LG szabadalmaztatott, polarizált technológiájú CINEMA 3D™ monitorával és monitortévéjével tovább tágul az LG 3D univerzuma. A villódzásmentes és könnyű, polarizált szemüveggel nézhető CINEMA 3D™ tv-k után már monitoron és monitortévén is élvezhetjük a zavartalan és magával ragadó háromdimenziós élményt, legyen szó akár játékról, vagy filmezésről.

A D2342P monitor és a DM2350 monitortévé képernyője nem villódzik - amely előfordulhat más technikával működő 3D megjelenítőknél, és szédülést, émelygést okozhat. A CINEMA 3D™ monitorokkal hosszabb ideig nézhetjük teljes kényelemben a 3D tartalmakat és a szellemképmentes képmegjelenítésnek köszönhetően csökken a szemek igénybevétele is.

Bővebben..

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr523123451

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása