Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

Hódító útjára indul az új, NANO FULL LED háttérvilágítással rendelkező LG CINEMA 3D™ Smart tv

2011.08.23. 06:53 TESZTPAD.HU

Azonnali Wi-Fi csatlakoztathatóságot és kimagasló képminőséget kínál a következő generációs LG CINEMA 3D™ Smart televízió

 

Budapest, 2011. augusztus  – Az LG Electronics Szöulban (Korea) mutatta be legújabb szórakoztatóelektronikai újítását, az LW980S CINEMA 3D™ Smart tv-t. A forradalmi NANO FULL LED háttérvilágítással, CINEMA 3D™ technológiával és Smart funkciókkal felvértezett LG LW980S televízió figyelemreméltóan elegáns külsőt kapott.

 

„Az LW980S az LG televíziós termékpalettájának legújabb csúcsmodellje, amely tartalmazza mindazokat a technológiákat és funkciókat, amelyeket az LG az évek során kifejlesztett.” - nyilatkozta Havis Kwon, az LG Electronics Home Entertainment Company elnök-vezérigazgatója. „Az LG az LW980W esetében ez továbbfejlesztett Wi-Fi csatlakoztathatóságot és kiváló képminőséget jelent, amelynek köszönhetően a készülék még tökéletesebb televíziózási élményt nyújt a felhasználóknak.”

 

Bővebben...

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr793172652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása