Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

Két vadonatúj Gingerbread okostelefonnal jelentkezik az LG

2011.08.23. 06:54 TESZTPAD.HU

Az LG Optimus Pro és az Optimus Net még több felhasználó számára teszi lehetővé az Android operációs rendszer használatát

Budapest, 2011. augusztus 12. – Az LG Electronics bemutatja az LG Optimus család két új tagját, az LG Optimus Pro C660-at és az LG Optimus Net P690-et, amelyeken már a legújabb Android 2.3 operációs rendszer (Gingrebread) fut, amely elődeinél nagyobb mértékben támogatja a multimédiás alkalmazásokat, jobb energiafelhasználást és teljesebb játékélményt biztosít.


A vásárlók azt szeretik, ha választhatnak a különböző jellemzőkkel és technológiai tudással felszerelt mobiltelefonok közül.  Az Optimus Pro és az Optimus Net készülékek tovább bővítik az Androidos LG telefonválasztékot, így egyre jobban le tudjuk fedni a mobilkommunikációs piac különböző szegmenseit.” − nyilatkozta Dr. Jong-seok Park, az LG Electronics Mobile Communications Company elnök-vezérigazgatója.

 

Bővebben...

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr813172656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása