Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

3D-s YouTube-videók érkeznek a Samsung Smart TV-kre

2011.09.06. 00:21 TESZTPAD.HU

Budapest, 2011. szeptember 1. – A Samsung az IFA szórakoztató elektronikai szakkiállításon fedte fel a leplet népszerű Smart TV platformjának közeljövőjéről, beleértve az új, illetve megerősített partnerkapcsolatokat, az alkalmazásokat és a még nagyobb vizuális élményt nyújtó készülékeket is.

 

A Samsung már hat éve piacvezető – mind az értékesítés volumene, mind a bevétel szempontjából – a televíziók piacán. 2011 első felében a koreai nagyvállalat lapostévéinek (LCD+plazma) részesedése a piac összesített bevételéből 30,8% volt Európában.[1] Ugyanez az érték kizárólag a 3D-s tévékészülékeket figyelembe véve még magasabb, 46,9%. Emellett a kontinensünkön forgalmazott összes LED TV mintegy egyharmadát szintén a Samsung gyártotta.

 

Az év elején a Samsung a fogyasztók számára is elérhetővé tette a Smart TV-t. A bemutatkozás óta eltelt öt hónapban a platform máris számos sikert könyvelhetett el:

 

Bővebben...

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr63205552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása