Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

Az LG teljes körű, következő generációs 3D termékpalettát vonultat fel az IFA kiállításon

2011.09.06. 00:22 TESZTPAD.HU

A 3D tévékkel, monitorokkal, projektorokkal, házimozi rendszerekkel és Blu-ray lejátszóval az LG az elérhető legkényelmesebb 3D élményt kínálja

Az LG Electronics idén a berlini Nemzetközi Elektronikai Vásáron mutatja be teljes körű 3D termékpalettáját (3D Total Solution), amely tartalmaz CINEMA 3D™ Smart tévéket és monitorokat, 3D hangzású házimozi rendszereket és 3D projektorokat. Az LG 3D termékkínálatába tartozó eszközök mindegyike nézhető ugyanazzal a könnyű és töltést nem igénylő szemüveggel, a Smart funkciókkal pedig tökéletes és változatos 3D élményt varázsolhatunk otthonunkba.

 

„Az LG arra törekszik, hogy olyan lenyűgöző háromdimenziós világot vigyen a vásárlók otthonaiba, amellyel a szórakozás kényelmes és élményszerű lesz.”- nyilatkozta Havis Kwon, az LG Electronics Home Entertainment Company elnök-vezérigazgatója. „A CINEMA 3D™ Smart TV-től a 3D monitorokon át a 3D hangzású házimozi rendszerekig mindent magában foglaló termékkínálattal az elérhető legjobb 3D élményt nyújtjuk a felhasználóknak, amelyet kiegészítettünk egyedi és kényelmes tartalomszolgáltatási lehetőségekkel is.”

 

Bővebben...

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr933205554

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása