Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

Ütésnek, víznek és mágnesességnek ellenálló villámgyors Samsung SD és microSD kártyák

2011.09.06. 00:16 TESZTPAD.HU

Saját tömegük sokezerszeresét is elviselik a Samsung legújabb memóriakártyái

 

A Samsung, a memória-piac immár közel két évtizede vezető szereplője, Magyarországon is piacra dobta legújabb SD és microSD memóriakártyáit, amelyek nemcsak ellenállóképességükkel, hanem villámgyors olvasási sebességükkel is kitűnnek a versenytársak közül.

 

A Samsung memóriakártyái két formátumban – SD és microSD –, két kivitelben – Essential és Plus – valamint számos kapacitással – 2, 4, 8, 16 és 32 GB-os verzióban – érhetők el. Mindegyik közös tulajdonsága a kiemelkedő olvasási sebesség – maximum 24 MB másodpercenként –, valamint a különlegesen robosztus felépítés. Utóbbinak köszönhetően a kártyák akár 24 órányi tengervízben történő áztatást, 50G-s gyorsulást, -40 és +85 °C-os hőmérsékletet és akár 10 000 gauss-nyi mágnesességet is kibírnak, illetve azután is működőképesek maradnak, ha egy 1,6 tonnás autó áthajt rajtuk.

 

 

A Plus-kategóriájú kártyák írási sebessége maximum 21 MB/s (Class 10), ami azt jelenti, hogy a legmagasabb SDHC-követelményeknek is megfelelnek, garanciájuk pedig 10 évre szól. Az Essential-sorozat tagjainak írási sebessége maximum 13 MB/s, és a Samsung 5 év garanciát vállal rájuk.

A cikk folytatása...

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr863205539

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása