Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

Az APC by Schneider Electric legújabb generációs rack PDU-ja aljzatonkénti mérési lehetőséget kínál

2011.10.20. 16:48 TESZTPAD.HU

  • A második generációs rack PDU lehetővé teszi az egyes aljzatok távolról történő menedzselését, valamint a készülék szintű teljesítmény és energiafelhasználás mérését

Budapest, 2011. október 20. – Az APC by Schneider Electric, az integrált kritikus áramellátási és hűtési rendszerek piacvezető szállítója bejelentette második generációs rack PDU családjának legújabb, aljzatonkénti mérést biztosító, kapcsolható PDU termékeit. Az új generációs rack PDU modellek képesek készülék szintű teljesítmény és energiafelhasználási adatok mérésére, illetve rögzítésére. Ezáltal lehetővé válik az informatikai vezetők számára, hogy ellenőrizzék az egyes csatlakoztatott berendezések energiafelhasználását. Azzal, hogy a felhasználók rálátást kapnak minden aktív aljzat áramellátására, maximalizálni tudják a rack PDU-ra csatlakoztatott fogyasztók energiahatékonyságát.

 

Az aljzatonkénti mérési technológiával rendelkező új generációs rack PDU-k az alábbi lehetőségeket nyújtják az informatikai menedzserek számára:

  • Csatlakoztatott berendezésenként mérhető teljesítmény: az informatikai vezetők részletesebb képet kaphatnak a rackszekrényeken belüli energiaelosztásról, mint az eddig elérhető fázis szintű mérésekkel. Az aljzatonkénti mérés lehetővé teszi a komponens szintű fogyasztáselemzést és a pontosabb kapacitástervezést.
  • A fogyasztók hatékony terheléselosztása és előre tervezésének támogatása: az áramelosztóhoz tartozó szoftver rálátást nyújt az egyes, rack PDU-hoz csatlakoztatott komponensek fogyasztására. A részletes adatnaplók a jövőbeni bővítések vagy átrendezések tervezésében nyújtanak segítséget.
  • Egyes aljzatok távolról történő menedzselése: az aljzatok távolról történő ki- és bekapcsolhatóságát kihasználva az informatikai vezetők újraindíthatják a lefagyott berendezéseket és elkerülhetik az egyes aljzatok jogosulatlan használatát. Kapcsolási késleltetések beállításával meghatározhatják, hogy a csatlakoztatott berendezések be- és kikapcsolása milyen sorrendben történjen. Ez segít elkerülni, hogy egy áramkimaradás utáni visszakapcsolás során a magas induló áramok miatt esetlegesen pillanatnyi túlterhelés alakuljon ki. Lekapcsolási prioritások beállításával ez a funkció növeli a kritikus berendezésekre jutó áthidalási időt.

 

Bővebben...

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr443317925

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása