Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

Kamu jelszótörő Gmailhez

2011.10.21. 22:48 TESZTPAD.HU

Az interneten egy olyan alkalmazás terjed, amelyről azt híresztelik a készítői, hogy vissza tudja állítani az elfelejtett Gmail jelszavakat. A szoftver azonban csak a csalók pénzhez jutását segíti.

A hamis víruskeresők elmúlt években megfigyelhető térhódítása, és jelentős károkozása a kiberbűnözést arra sarkallta, hogy az antivírusok mellett egyéb célokat szolgáló alkalmazásokat is célkeresztbe állítson. Ennek megfelelően az elmúlt időszakban jelentek már meg például hamis internet security csomagok és különféle rendszerkarbantartó eszközök is. A GFI kutatói pedig a napokban egy olyan szoftverre lettek figyelmesek, amely elfelejtett jelszavak visszaállításával kecsegtet.

Bővebben...

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr513321044

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása