Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

Kényelmes, új használati módok az okostelefonoknál és PC-knél

2011.10.24. 18:52 TESZTPAD.HU

Kawasaki/Budapest, 2011. október 24. – A Fujitsu Laboratories Ltd. bejelentette, hogy olyan új platformtechnológiát fejleszt információs eszközök (PC-k, okostelefonok és táblagépek) felhasználóinak, amely automatikusan letölti, futtatja, majd törli az adott helyen és időben szükséges alkalmazásokat és adatokat.

 

Ha a felhasználó konferenciaterembe készül, ezzel a technológiával eszköze automatikusan letölti a tárgyalás prezentációs anyagainak eléréséhez szükséges alkalmazásokat és adatokat. Így csökken az alkalmazások beállításához illetve az adatátvitelhez szükséges idő, és jelentősen javul a felhasználó munkahatékonysága.

 

Háttér

Napjainkban egyre inkább elvárás, hogy a felhasználók bárhol és bármikor azonnal használatba vehessék információs eszközeiket az adott feladatnak megfelelő módon. A tárgyalási alkalmazásokra és adatokra pl. a konferenciateremben van szükség, az oktatási alkalmazásokra és adatokra pedig az tanteremben. Az információszivárgás megelőzése érdekében az is lényeges, hogy a feladat végeztével az adatok és az alkalmazások törlődjenek a rendszerből.

 

Bővebben...

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr263326959

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása