Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

Novembertől Magyarországon is kapható a Samsung GALAXY Note

2011.10.30. 22:08 TESZTPAD.HU

A Samsung hazánkban is bemutatta a GALAXY Note-ot, a világ legnagyobb Super AMOLED kijelzővel érkező okostelefonját, amellyel a gyártó új kategóriát kíván teremteni az érintőkijelzős okos készülékek világában. A táblagépek nagyobb méretű képernyőjét az okostelefonok hordozhatóságával egyesítő eszköz hivatalosan 2011. november 8-tól lesz kapható a Telenor kínálatában.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A GALAXY Note fejlesztését megelőzően, 2011 tavaszán a Samsung 12 000 felhasználó bevonásával nagyszabású kutatást végzett 9 országban a felhasználói szokásokról, hogy feltárja, milyen igényeik vannak a felhasználóknak a különféle hordozható elektronikus eszközökkel szemben. A felmérés eredményei azt mutatták, hogy a válaszadók átlagosan 2,7 db különféle hordozható készüléket (pl. laptopot, okostelefont, MP3 lejátszót vagy táblagépet), illetve sok esetben még határidőnaplót is cipelnek magukkal nap mint nap. Ez lebegett a Samsung fejlesztőmérnökeinek a szeme előtt, amikor megalkották a Galaxy Note-ot, amely mindeme igényeknek képes megfelelni. Az 5,3 hüvelyk méretű, 1280x800 képpont felbontású kijelzővel érkező készülék egy különleges ceruzával, az úgynevezett S Pen-nel rendelkezik, amely jegyzetelés mellett akár rajzolásra, sőt grafikai munkákra is használható. A fejlett tollalapú beviteli technológia az érintésvezérléssel kombinálva egyedülálló felhasználói élményt nyújt, a felhasználók a pontosabb irányítás előnyeit például a képek és videók szerkesztésénél is élvezhetik, ezen kívül a Samsung mobilkommunikációs szolgáltatásából, a ChatON-ból kézírásos jegyzeteket vagy rajzokat is küldhetnek vele.

 

Bővebben...

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr493341231

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása