Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

Új, költséghatékony mono lézernyomtató a Samsungtól

2011.11.21. 15:12 TESZTPAD.HU

Budapest, 2011. november 21. Magyarországon is elérhető a Samsung legújabb lézernyomtatója, az ML-2540, amely gazdaságos üzemmódjának, egyszerű üzemeltetésének és teljesítményének köszönhetően ideális nyomtatási eszköze lehet a kisvállalati és otthoni felhasználóknak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Könnyű használhatóság

Az újdonság használatát olyan speciális funkciók könnyítik meg, mint például a Print Screen gomb, amely lehetővé teszi, hogy a felhasználók egyetlen gombnyomással nyomtassák ki a monitorjuk képét papírra. A Samsung AnyWeb Print 2.0 alkalmazásával pedig a webes tartalmak a korábbiaknál még egyszerűbben nyomtathatók: ezzel a rendkívül hasznos szoftverrel ugyanis a felhasználók különféle weboldalakról egy új, üres ablakba másolhatnak át kiválasztott tartalmakat, anélkül, hogy átméretezésre vagy szerkesztésre lenne szükség. Az AnyWeb Print szoftverrel tehát gyorsan és egyszerűen egy helyre gyűjthetők az információk, majd az így létrehozott oldalak .tiff vagy .pdf formátumban el is menthetők, aztán akár a Print Screen gombbal, akár a megszokott nyomtatás menüből ki is nyomtathatók.

 

Bővebben...

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr873401127

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása