Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

Az iPad 3 vékonyabb lesz, és új energiatakarékos kijelzőt kap?!

2011.11.25. 15:02 TESZTPAD.HU

A napokban felröppentek a pletykák hogy az új iPad 3 nagyobb felbontással bír majd ( 2048 x 1536 pixel) mint elődei. És nem csak ez lesz benne az egyetlen újdonság! Úgy tűnik az Apple szakít a hagyományokkal, és ismét az úttörő szerepben tetszeleghet majd. Miért is?! Mert a hírek szerint máris egy új  kijelzőn dolgozik a Sharppal közösen.

 

 

 

 

A hírek szerint az Apple azt szeretné hogy az iPad 3 vékony legyen és kecses. Ezért 500 millió és 1 milliárd dollár közötti összeget szán arra hogy új technikákat fejlesszen a jövőben. E fejlesztés első lépéseként a Sharppal közösen készítenek majd el egy teljesen új, vékonyabb és energiatakarékosabb kijelzőt.

 

Bővebben...

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr593411074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása