Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

Egy kínai diák saját kezűleg készített barátnőjének egy Windows 7 tablet-et

2011.11.27. 23:29 TESZTPAD.HU

Nem mindenki engedhet meg magának egy iPad-et vagy egy Kindle Fire-t. Sok felhasználó szeretne magának egy tablet PC-t, de nincs rá pénze. Így volt ezzel egy kínai diák is. Wei Xinlong barátnőjének (Sun Shasha), a születés napjára szeretett volna vásárolni egy tablet-et. Viszont nem volt rá elegendő pénze. Ekkor jött az ötlet, ö maga készít egyet!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Miután elolvasott sok-sok leírást az interneten a tablet készítés rejtelmeiről, valamint megnézett jó pár how-to videót, Wei vásárolt az interneten egy használt laptopot. Ez lett az alapja a megálmodott tablet PC-nek. A laptopot csupán 78 dollárért vette, kibontotta belőle a processzort, az alaplapot, a memóriát és a GPU-t, majd a kijelzőre került sor. Ezután egy teljesen új borítást kapott a készülék, saját kézzel faragta ki a szükséges lyukakat, illesztéseket. Majd vett még egy érintőképernyőt és akkumulátort is a házi tablethez. Wei elmondása alapján, a szerelés teljes költsége max. 125 dollár volt.

 

Bővebben...

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr633417007

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása