Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

Gyárilag beépített iGO Navigációval fut a Ford új terepjárója Ausztráliában

2011.11.30. 12:55 TESZTPAD.HU

A Sumitomo vállalatcsoporthoz tartozó SWSA és az NNG Kft. beépített navigációs rendszerre vonatkozó együttműködési megállapodást jelentett be. A közös projekt során a legújabb Ford New Territory modellek információs-szórakoztató rendszere lenyűgözően intelligens navigációval gazdagodik.

 



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Budapest – A 2009-ben „Az év ausztrál gépjárműipari beszállítója” címet elnyerő, illetve az elektromos és elektronikai eszközök szállítójaként ismert SWSA, illetve az NNG Kft., amely a díjnyertes iGO Navigációs szoftvercsalád fejlesztője, közös navigációs megoldást alkotott a Ford SUV járművek számára. A Ford New Territory modellek 2011 júniusa óta műszerfalba épített iGO Navigációs megoldással kerülnek forgalomba Ausztráliában.

 

Bővebben...

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr33425789

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása