Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

A Samsung több mint 300 millió telefont adott el idén

2011.12.12. 21:45 TESZTPAD.HU

A Samsung nagyon sikeres évet zárt, be is jelentette hogy 2011-ben a telefon értékesítése meghaladta a 300 milliót. Ez legalább 20 millióval több mint a tavalyi telefon értékesítések. A sikerhez nagyban hozzájárult a Samsung zászlós hajója, a Galaxy S II.

 

 

 

 

 

 

 

 

A készülék jelentősen befolyásolta a mobil piacot. A Galaxy S II egy kiváló telefon, és a Samsung mindent elkövetett annak érdekében hogy ismertté tegye. A Galaxy márka bevezetése vicces reklámokkal, nem kis munkával lehetővé tette hogy a Galaxy S II kiemelkedjen a sok Android telefon közül. Persze ehhez hozzá járult az S II kiemelkedő technológiája is.

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr873458970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása