Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

Nagy teljesítményre képesek a Xerox legkisebb nyomtatói

2011.12.14. 14:48 TESZTPAD.HU

Amikor a helykihasználás központi kérdés, a költségvetés pedig korlátozott, akkor a kis- és középvállalkozások segítségére lehetnek a Xerox vállalat új, a hazai forgalmazók kínálatában decemberben megjelenő ultra-kompakt nyomtatói és többfunkciós berendezései, amelyekkel kiváló minőségű dokumentumok készíthetők költséghatékonyan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az alig 208 mm magas, szinte egy normál A4-es papírlap oldalszélességével megegyező méretű Xerox Phaser 3010/3040 nyomtatási sebessége 20-24 oldal percenként. A WorkCentre 3045 többfunkciós nyomtató (MFP) fénymásol, szkennel, faxol, e-mailt küld és nyomtat is egyben, mindezt 24 oldal/perc nyomtatási sebesség mellett. A termékek a ma kapható legkisebb nyomtatók, és mindegyiket ugyanaz az úttörő technológia, a Hi-Q LED nyomtatómotor hajtja, ami a Xerox néhány csúcskategóriás grafikai berendezését is.

 

Bővebben...

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr393463152

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása