Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

4000 munkaórát mintegy 10 000 000 forint értékben töltöttek önkéntességgel a Vodafone dolgozói 2011-ben

2011.12.16. 23:35 TESZTPAD.HU

Lovasterápiás alapítvány kommunikációs terve és gyermekotthonban tartott bábelőadás a legkedveltebb tevékenységek között


2010 novembere és 2011 decembere között 400 dolgozó 10 millió forint értékben összesen 4000 munkaórát töltött önkénteskedéssel a Vodafone Magyarországnál. Ezen időszakban a vállalat alkalmazottai számos különféle projektben vettek részt, amelyek között a legérdekesebbek a Paci Doki alapítvány számára kommunikációs terv készítése, bábelőadás a Szentesi Gyermekotthonban, vagy például egy vízelvezető csatorna építése a Budaörsi Állatmenhelyen. A dolgozók 70%-ban budapesti, 30%-ban vidéki helyszíneken végeztek önkéntes munkát, a projektek kétharmadában csoportosan dolgozva.


 

 

 

 

 

 

 

A Vodafone házon belül 2010 óta működteti sikeresen önkéntes közösségét. A kezdeményezés keretében minden dolgozó lehetőséget kap, hogy negyedévente egy munkanapot az önkéntességnek szenteljen. Ehhez a vállalat egyéni pályázatoknál százezer forinttal járul hozzá, legalább 3 fős csoportonként pedig összesen akár négyszázezer forintnyi támogatást is igényelhetnek a kollégák. A kellékeket az Önkéntes Központ Alapítvány segítségével szerzik be, ők segítenek az események leszervezésében is.

 

Bővebben...

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr543469914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása