Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

PRADA phone by LG 3.0 - az okos divatikon

2011.12.16. 07:55 TESZTPAD.HU

Harmadik alkalommal kápráztatja el a közönséget az LG csúcstechnológiája és a PRADA egyedülálló stílusa

Budapest, 2011. december 14. – A PRADA és az LG együttműködéséből harmadszorra is egy kívül belül lenyűgöző, felsőkategóriás mobiltelefon született. A PRADA phone by LG 3.0-át nagy várakozást követően Londonban mutatták be a nagyközönségnek. A két vállalat már korábbi két készülékével maradandót alkotott a stílus, a kiváló anyagok és a technológia ötvözésével.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A PRADA Phone by phone by LG 3.0 nagyszerűen ötvözi a PRADA jellegzetes stílusát az LG innovatív technológiájával. A PRADA letisztult és markáns vonalai egy 4.3 hüvelykes és 800 nites különlegesen fényes kijelzőt szegélyeznek. A klasszikus fekete borítást, a hátlapon található PRADA Saffiano kézjegy teszi teljessé. Az LG speciális technológiájával (FLoating Mass) igyekeztek a készüléken található hardvergombokat a minimálisra csökkenteni és ezzel optikailag tovább fokozni a készülék 8.5 milliméteres keskenységét.

 

Bővebben...

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr403467842

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása