Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

A Samsung a Párizs-Dakar Rally versenyautóját is tisztára mosta

2011.12.17. 16:28 TESZTPAD.HU

Budapest, 2011. december – A Mikulást megtisztító látványos múlt heti budapesti megmozdulás után sem tétlenkedik a Samsung hatalmas, 4x5x7 méteres Eco Bubble óriásmosógépe: a készülék hétfőn ugyanis a Hungaroringen állt munkába, hogy tisztára mossa Szalay Balázsék versenyautóját.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A méltán híres Párizs-Dakar Rally-n jövőre is képviseli hazánkat Szalay Balázs és csapata, az Opel Dakar team. A verseny csak 2012 januárjában startol, de Balázsék úgy döntöttek, hogy addig sem hagyják porosodni az autójukat, és a Hungaroringre látogattak, hogy egy kicsit bemelegítsék a motort, és néhány kör erejéig átérezzék a verseny hangulatát. A nedves időjárás miatt ezt nem úszta meg sem szárazon, sem tisztán az autó, ezért a próbakörök után a Samsung hatalmas, 4x5x7 méteres, látványos Eco Bubble óriásmosógépe is akcióba lendült a Hungaroringen. A versenyautó mostmár tisztára mosva várja a jövő évi bevetést.

 

Bővebben...

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr413471122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása