Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

Az NNG bemutatja az iGO primo app-hoz kapcsolódó, új iPhone autós tartóját

2011.12.20. 13:21 TESZTPAD.HU

A biztonságosabb és kényelmesebb navigáció érdekében az NNG új rögzítőpanelt kínál az iPhone készülékekhez. A vállalat első hardverterméke az autók műszerfalának zenei és szórakoztató központjává alakítja az iPhone-t, optimalizálva annak navigációs funkcióit minden helyzetben.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az iGO primo app Car Dock autós tartó azzal a céllal készült, hogy a népszerű navigációs alkalmazás használatát még szórakoztatóbbá és biztonságosabbá tegye. Az autó rádiójához AUX-kábellel és FM-adóvevővel is csatlakoztatható panelhez töltő és mikrofon is tartozik. A felhasználók az autós rádiót az alkalmazáson belül beállított frekvenciára hangolhatják, és az eszköz segítségével a navigációs utasítások tisztán hallhatóvá válnak az autó hangszóróin keresztül a háttérzajok ellenére is. Az autó információs-szórakoztató (infotainment) rendszerén keresztül az iPhone-on tárolt zene vagy az internetes rádiók műsora is lejátszható.

 

Bővebben...

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr323478042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása