Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

Érkezik a Samsung Galaxy S III Quad-Core?!

2011.12.28. 20:09 TESZTPAD.HU

Éppen csak feldobtuk a témát az új Galaxy S 3D telefonokkal kapcsolatban, máris itt egy újabb hír: A 2012-es MWC-n (Mobile World Congress) talán már láthatjuk is a Koreai cég új, négy magos okos telefonját. Természetesen a népszerű, Galaxy családot erősíti ez a készülék is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Galaxy S II volt az egyik legkeresettebb okos telefon 2011-ben, a cég legkelendőbb okos telefonjából 3 millió darabot értékesítettek 55 nap alatt. Tehát, nem is kérdéses hogy a felhasználók nagy érdeklődést mutatnak a Galaxy család iránt, szinte biztosak lehetünk benne hogy 2012-ben láthatjuk majd a Galaxy S III-t is.

 

Bővebben...

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr633502775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása