Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

Samsung Galaxy S III (GT-I9500): itt az első teszt fotó?!

2011.12.30. 12:10 TESZTPAD.HU

A napokban elég sokat cikkeztünk a Samsung új üdvöskéjéről, a Galaxy S III-ról. Most, hogy még jobban borzoljuk a kedélyeket egy rejtélyes fotóról fogunk beszámolni, amit nagy valószínűséggel a már említett készülékkel készítettek Samsung-éknál.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A fotó futótűzként terjed az interneten, és jó okunk van azt hinni hogy valódi. A kép a Samsungnál készült Dél-Koreában. Ha a szemfülesebbek emlékeznek rá, akkor a Galaxy S II bejelentése előtt is egy hasonló beállítású fotó készült, ugyanebben a helyiségben, ahol most is. ( A fotót itt nézheted meg eredeti méretében: images/stories/sanya_hirek/samsung-galaxy-s-iii-large.jpg.)

 

Bővebben...

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr873506670

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása