Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

Android: a Gingerbread még mindig vezet (55,5%), az Ice Cream Sandwich még csupán 0,6%-os részesedéssel bír

2012.01.05. 07:53 TESZTPAD.HU

Az Android fejlesztői fórumon rendszerint közzé teszik a legfrissebb Android eredményeket, statisztikákat. Egyes változatok természetesen növekedést mutattak a legutóbbi jelentés óta, míg mások éppen csak "fejlődtek" az eltelt idő alatt.

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A jelenlegi zászlóshajó, az Ice Cream Sandwich még csak most kezd igazán elterjedni, így ne csodálkozzunk a jelenlegi 0,6%-os részesedésén. Főleg mert hivatalosan csak a Galaxy Nexus-on ál rendelkezésre (hat hete Európában, három hete az USA-ban). Nem is beszélve arról hogy a Huawei Honor a másik olyan eszköz csupán, amely megkapja az Ice Cream Sandwich frissítést. A Gingerbread sikere után, biztosak lehetünk abban hogy az ICS is legalább olyan népszerű lesz mint testvére.

 

Bővebben...

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr43520947

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása