Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

Bemutatkozik a Logitech Cube: Egér és Wireless Controller egyben

2012.01.05. 13:59 TESZTPAD.HU

A Logitech-től már megszokhattuk az egér - prezenter kombókat, most egy igazán innovatív eszközzel, a Cube-al lepett meg minket.  A Logitech új készüléke (ahogy a neve is mutatja) úgy néz ki mint egy kis kocka. Ráadásul olyan pici hogy elfér a tenyerünkben is.

 


 

 

 

 

 

 

 

 

A dobozka felső oldala egy érintés érzékeny panel. Ha felemeljük a Cube-ot, a prezenter módban azonnal ellenőrizhetjük az általunk tartott bemutatót a tenyerünkből. A prezentáció során a már említett érintés érzékeny panel segítségével lehet előre és hátra ugrani a diák/ablakok között. Egy bővítmény segítségével pedig lehetőségünk van a finomabb görgetésekre is.

Bővebben...

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr33521783

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása