Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

A szolgáltatásokra helyezi a hangsúlyt a Xerox Magyarország új ügyvezetője

2012.01.11. 16:48 TESZTPAD.HU

 

Új vezetővel vágott neki az idei esztendőnek a világ vezető dokumentumkezelő cégének  hazai leányvállalata. A Xerox Magyarország Kft. és a Szlovéniát és Horvátországot is magába foglaló régió ügyvezető igazgatói posztját 2012. január 1-jétől Novák Miklós (48) tölti be, aki azzal a határozott céllal látott munkához, hogy tovább erősíti a Xerox szolgáltatásközpontú megoldásainak pozícióit a hazai piacon.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A piaci lehetőségek kapcsán Novák hangsúlyozta, hogy a jövőben is fontosnak tartja a Xerox vezető helyének megtartását a nagyvállalati irodai szolgáltatások területén, valamint a partnerhálózattal való szoros együttműködést annak érdekében, hogy az outsourcing szolgáltatásokat kiterjesszék a kis - és közepes vállalkozásokra, továbbá az egyéni felhasználókhoz is eljussanak a felhasználást könnyítő, az egyedi problémákra szabott megoldások. Tervei szerint a vállalat által nyújtott outsourcing szolgáltatások az irodai dokumentumkezelésen túl bővülhetnek majd az üzleti partnerek HR, ügyfélszolgálati, és IT tevékenységeinek támogatásával is.

 

Bővebben...

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr163537356

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása