Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

CES 2012: a digitális eszközök összekapcsolható világát mutatja be a Samsung

2012.01.11. 16:52 TESZTPAD.HU

 

Budapest, 2012. január 9. – A Samsung az idei Consumer Electronics Show-n (CES) a különböző termékkategóriák összekapcsolhatóságára helyezi a hangsúlyt. A kiállításon a jövő olyan megoldásaival találkozhatnak a látogatók, amelyek a felhasználók életét egyszerűbbé és érdekesebbé teszik az új technológiáknak köszönhetően. www.SamsungCES.com.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

„Egyedül mi vagyunk képesek arra, hogy a felhasználók által használt sokféle elektronikus eszközt összekapcsoljuk, és egy rendszerben kezeljük. A tévéktől kezdve a telefonokon, táblagépeken, számítógépeken, kamerákon át a legkülönbözőbb készülékekig, mindegyik között képesek vagyunk kapcsolatot teremteni. A fogyasztók bárhol és bármikor könnyedén használhatják és megoszthatják tartalmaikat, bármely elektronikus eszközről is legyen szó” – mondta el BK Yoon, a Samsung szórakoztató elektronikai üzletágának elnöke.

Bővebben...

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr223537368

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása