Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

Képminőség mindenek felett: a világ legnagyobb, kereskedelmi forgalomban kapható OLED TV-jét mutatta be a Samsung

2012.01.11. 16:56 TESZTPAD.HU

 

Budapest, 2012. január 10. – Ragyogó képminőségű televíziók sorának bemutatása mellett Smart szolgáltatásait is megújította a Samsung a Consumer Electronics Show-n, így a vásárlók immáron akár Angry Birds-özhetnek is tévéjükön anélkül, hogy bármilyen más eszköz segítségét vennék igénybe. http://www.samsungces.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

OLED TV

A Samsung bemutatta a világ legnagyobb, kereskedelmi forgalomban kapható OLED TV-jét. Az 55 hüvelykes OLED-et egyetlen üveglapból alakítják ki a Samsung Super OLED technológiája segítségével a tökéletes képminőség érdekében. A modellt idén kezdik el gyártani.

 

Bővebben...

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr873537375

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása