Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

Navigálj több ujjal!

2012.01.11. 16:49 TESZTPAD.HU

 

Az iGO primo app legújabb frissítése lehetővé teszi a multi-touch gesture, azaz a több-ujjas vezérlés használatát, amelynek segítségével még intuitívabb módon és biztonságosabban navigálhatsz. A térkép nézetből így már néhány egyszerű mozdulattal elérheted az alkalmazáson belüli legfontosabb menüpontokat és beállításokat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Irányítsd extra gyorsan és könnyen az iGO primo app iPhone-alkalmazást többujjas vezérléssel (multi-touch gestures), és tájékozódj még biztonságosabban vezetés közben. A két ujjas lapozó parancsok gyors hozzáférést biztosítanak számos gyakran használt menühöz és funkcióhoz, ezzel is megkönnyítve a böngészést iGO primo app felhasználói felületén. Néhány egyszerű és természetes ujjmozdulattal elérheted a térkép- és útvonal-beállításokat, a keresőfunkciót, vagy akár az útvonal-áttekintést. Ezentúl vezetés közben nem kell ikonokat keresgélned az iPhone kis képernyőjén, és nem érkezel teljesen másik menübe, ha esetleg elvéted az ikont.

Bővebben...

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr613537358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása