Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

Új LG CINEMA 3D Smart TV funkciók és kiegészítők a CES-ről

2012.01.11. 17:41 TESZTPAD.HU

 

Az új Magic Motion mozgásérzékelős távvezérlő és az új 3D szemüvegek még kényelmesebbé teszik az LG CINEMA 3D Smart TV készülékek nyújtotta élményt

 

Budapest, 2012. január 10. - Az LG Electronics a legújabb Smart TV funkcióit, a továbbfejlesztett Magic Motion mozgásérzékelős távirányítót és 3D szemüvegeit az idei Las Vegas-i Szórakoztatóelektronikai kiállításon (CES) mutatja be. Mindhárom újítás célja, hogy az LG CINEMA 3D Smart TV-k nyújtotta 3D élmény még kényelmesebb legyen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az LG CINEMA 3D Smart TV-k közel 1200 alkalmazással*, egyre bővülő prémium tartalomszolgáltatással, új Magic Motion mozgásérzékelős távirányítóval és elegáns 3D szemüvegekkel biztosítják az élménydús televíziózást. „Annak ellenére, hogy a Smart TV piac még gyerekcipőben jár, az LG folyamatosan megjelenő, újabb és újabb funkciói már most is kiválóan példázzák, hogy egy Smart TV mennyit ad hozzá a hagyományos televíziózás élményéhez.” – nyilatkozta Havis Kwon, az LG Home Entertainment Company elnök-vezérigazgatója.

 

Bővebben...

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr733537498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása