Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

A Kingston Technology memóriapiaci előrejelzései 2012-re vonatkozóan

2012.01.20. 11:04 TESZTPAD.HU

 

Kingston Technology 2012-re szóló piaci előrejelzései választ adnak az adatvesztés elkerülésének, az SSD-technológia terjedésének, a táblagép- és okostelefon-eladások robbanásszerű növekedésének és a nagysebességű adatmásolás kérdéseire


 

 

 

 

Budapest – 2012. január  – A Kingston Technology, a világ vezető független memóriagyártó vállalata nyilvánosságra hozta a 2012-es évre vonatkozó, memóriapiaccal kapcsolatos előrejelzéseit és várható trendjeit. Az alábbiakban a vállalat elnöke és egyben társalapítója John Tu nyilatkozik a memóriapiac 2012-ben várható alakulásáról: egyebek mellett az SSD-technológia tömeges elterjedéséről, a globális adatvesztés elkerülésének legjobb módszereiről és a fogyasztók személyes adattárolási szokásainak fejlődéséről.

 

Az SSD-alapú tárolás fordulóponthoz érkezett – 2011-ben a mozgóalkatrész nélküli meghajtók eladási rátái folyamatosan növekedtek. Az SSD már nem felsőkategóriás, hanem alapvető fontosságú fejlesztésnek számít. A Kingston technológiai úttörőként a vásárlók számára könnyen fejleszthető és alkalmazható megoldásokat kínál, melyeket különösen jól jellemeznek a V200 család bővítési csomagban értékesített megoldásai és versenyképes árai. A gyártók erőfeszítései várhatóan meghozzák az áttörést, a bűvös 1 USD/GB-os szint elérését az SSD piacon.

 

Bővebben...

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr493593683

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása