Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

Schneider Electric: Az energiaellátási problémák 7 típusa

2012.01.20. 11:06 TESZTPAD.HU

 

Budapest, 2012. január – A Schneider Electric, az energiamenedzsment globális szakértője a zavartalan energiaellátás jelentőségére hívja fel a figyelmet, hiszen számos "misztikus" eszköz-meghibásodás, leállás, szoftverhiba és adatsérülés vezethető vissza az energiaellátás zavaraira. Általános nehézséget jelent az energiaellátási hibák pontos meghatározása is. Ha meggyőzően tudunk beszélni az energiáról, például pontosan le tudjuk írni a különbséget a különféle energiaellátási problémák között, az áramkimaradástól kezdve a tranziensekig, az óriási előnyt jelenthet, amikor az elektromos hálózat védelmi és korrekciós eszközeinek beszerzéséről hozunk döntést. Egy kommunikációs hiba drága következményekkel járhat, ha nem a megfelelő eszközt vásároljuk meg az energiaellátás javítására. A drága következmény megmutatkozhat kieső időben, költségveszteségben vagy akár eszközmeghibásodásban is.

 

 

 

 

 

 

Számos energiaellátási hiba létezik, viszont környezetünkben ezekből általában csak néhánnyal találkozhatunk. A hullámalak alapján 7 kategóriába sorolhatók az IEEE által meghatározott áramminőségi zavarok:

 

Bővebben...

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr453593688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása