Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

Váltás a Xerox Corporation informatikai vezetői posztján

2012.01.20. 11:09 TESZTPAD.HU

 Idén januártól Carol Zierhoffer a Xerox informatikáért felelős vezetőjének feladatait látja el, valamint a Xerox alelnökei közé is beválasztották.   A  jövőben rá és munkatársaira hárul a vállalat infokommunikációs rendszereinek folyamatos és biztonságos működtetése, illetve fejlesztése.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A több mint 20 éve az informatikai pályán dolgozó Zierhoffer szakmai tapasztalatait az ITT Corporationnél, illetve a Northrop Grumman Corporationnél szerezte, mielőtt a Xeroxhoz került. A posztot John McDermott-tól vette át, akit a Xerox  technológiai üzletágának stratégiai igazgatójává  választottak .

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr433593694

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása