Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

Elismerést kapott az LG szemüveg nélküli 3D monitora

2012.01.26. 12:02 TESZTPAD.HU

 

Budapest, 2012. január 24. – Az LG Electronics szemüveg nélküli CINEMA 3D monitora (LG D2500) a nemzetközi hírnevű Underwriters Laboratories (UL) termékbiztonsági tanúsítványát vehette át a Szórakoztatóelektronikai Kiállításon (CES) Las Vegasban, ami a vállalat vezető szerepét jelzi a szemüveg nélküli 3D monitor szegmensben.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

„A legújabb szemüveg nélküli CINEMA 3D monitorunk a folyamatos innováció eredménye. Rendkívül fontos számunkra egy ilyen magas szintű elismerés, mert azt mutatja, hogy jó úton járunk, ráadásul elsőként haladunk ezen az úton.” – nyilatkozta Havis Kwon, az LG Home Entertainment Company elnök-vezérigazgatója, aki hozzátette: „Szemüveg nélküli 3D termékkínálatunkat tovább erősítve kívánjuk megelőzni a mezőnyt.”

 

Bővebben...

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr763840746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása