Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

LG Optimus Pad LTE — az LG első LTE-képes táblagépe

2012.01.26. 12:09 TESZTPAD.HU

 

A dél-koreai gyártó bemutatta első LTE-képes, True HD IPS kijelzővel felszerelt táblagépét

 

Budapest, 2012. január - Az LG Electronics első LTE-képes táblagépe, az LG Optimus Pad LTE elsőként Koreában mutatkozott be. Az LTE technológia mellett a csúcstechnológiás tablet legfontosabb jellemzője az 1280 x 720 felbontású, True HD IPS kijelző. Ez az a két tulajdonság, amely már az LG Optimus LTE okostelefont is megkülönböztette versenytársaitól.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

„Mivel a táblagépek egy átlagos okostelefonnál ötször nagyobb adatforgalmat generálnak, magától értetődő, hogy a tablet-használók gyorsabb internet kapcsolatot követelnek meg. Az LG LTE technológiája és a táblagép formátum kombinálása nagyszerű megoldás azok számára, akik út közben, elsődleges kommunikációs eszközként használnak tabletet.” — nyilatkozta Dr. Jong-seok Park, az LG Mobile Communications Company elnök-vezérigazgatója.

 

Bővebben...

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr963841028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása