Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

Új 3D multimédiás lejátszóval bővül az EVOLVE termékcsalád

2012.01.26. 12:03 TESZTPAD.HU

 

Új 3D multivmédiás lejátszóval bővült az Evolve termékcsalád. Az EVOLVE Infintiy FullHD médiacenter már Magyarországon is kapható.


 

 

 

 

 

 

 

Az EVOLVE Infinity az első olyan lejátszó, amely a  3D formátum natív támogatásával működik. A legújabb 750 Mhz-es Realtek 1186DD média processzornak és HDM 1.4 kimenetnek köszönhetően akár nappalinkban is megteremthetjük 3D mozi élményét. Azonban nemcsak 3D-s filmeket nézhetünk meg otthon, hanem könnyedén csatlakozhatunk vele az internethez, de nézhetünk fotókat vagy meghallgathatjuk kedvenc zenéinket is – és mindezt saját televíziónkon.

 

Bővebben...

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr803840769

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása