Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

NFC funkciót kínál az LG Optimus LTE Tag

2012.02.23. 22:31 TESZTPAD.HU

Az egyedülálló Tag+ funkcióval menüpontok böngészése nélkül testre szabhatóak a telefon beállításai

Budapest, 2012. február – A koreai piacon debütál az LG Electronics legújabb LTE okostelefonja, az LG Optimus LTE Tag. A világ első HD LTE telefonja, az LG Optimus LTE nyomában érkező új LTE telefonnal a vállalat tovább erősíti azon törekvését, hogy az LTE készülékek minél változatosabb palettáját kínálja a különböző vásárlórétegek számára.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

„Célunk, hogy 2012-ben a mi vállalatunk nyújtsa az LTE okostelefonok legszélesebb választékát a vásárlók számára.” — nyilatkozta Dr. Jong-seok Park, az LG Mobile Communications Company elnök-vezérigazgatója. „Az LG Optimus LTE Tag nem csupán egy kozmetikázott változata az LG Optimus LTE-nek, hanem egy igazán innovatív funkciót is tartalmaz, amitől véleményünk szerint egy okostelefon még okosabb lesz.”

 

Bővebben...

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr824188598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása