Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

A Fujitsu nagy teljesítményű scale-out platformot kínál távközlési cégek és webhoszting-szolgáltatók számára

2012.02.28. 12:38 TESZTPAD.HU

Budapest, 2012. február 28. – A Fujitsu nyilvánosságra hozta független teljesítményteszt-eredményeit kézzelfoghatóvá téve a webhoszting-szolgáltatók és a távközlési cégek számára az innovatív PRIMERGY CX1000 Cloud eXtension szerver-rack kiváló scale-out számítási teljesítményét és ár-teljesítmény arányát. Az Open-Xchange által végzett kapacitástesztek szerint akár 1,5 millió párhuzamos felhasználó is támogatható egyetlen szabványos 19 hüvelykes PRIMERGY CX1000 szerver-rackkel – ami azt jelenti, hogy a rendszer Hamburg teljes felnőtt lakosságát képes kiszolgálni egyetlen négyzetméternyi adatközpont-helyről.

 

 

 

 

 

 

 

 

Az eredmények tanúsága szerint a Fujitsu megoldása kiválóan támogatja a webhoszting-szolgáltatók és a távközlési cégek rendkívüli kihívásokkal szembesülő adatközpontjait. Ezekben a környezetekben felhasználók millióinak kell megfelelő szolgáltatási kapacitást nyújtani, miközben az adatközponti szerverek energiaellátásának és hűtésének kiszámíthatatlan költségei nehezítik a nyereséges működést. Ráadásul mindenütt korlátozott mennyiségben és gyakran drágán áll rendelkezésre az adatközponti tér. Emellett a vállalatoknak a működési kiadások döntő részét kitevő energia-, hűtési- és ingatlanköltség optimalizálására is törekedniük kell.

 

Bővebben...

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr234219857

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása