Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

A Huawei bemutatja a világ első 10”-os négymagos táblagépét

2012.02.28. 12:37 TESZTPAD.HU

2012 február, Barcelona, Spanyolország, - A Huawei, a világ egyik vezető információs- és kommunikációs technológiai megoldás (ICT)   szállítója a mai napon, a Mobile World Congress 2012 alkalmából bemutatta a világ első 10” négymagos táblagépét. A Huawei MediaPad 10 FHD egy gyors és nagy teljesítményű táblagép felülmúlhatatlan audio-vizuális képességekkel, 1,5 GHz négymagos processzorral, Google Android 4.0-ás operációs rendszerrel és egy 10”-os IPS paneles nagyfelbontású kijelzővel.

 

“A legtöbb fogyasztó szórakozás céljából - például a játék, multimediás tartalmak megjelenítése, internet böngészés és e-book olvasás - használja táblagépét. ”- mondta Richard Yu, a Huawei Device elnöke. “ Azért hoztuk létre Huawei MediaPad 10 FHD eszközünket, hogy összes szórakoztatási képességében jeleskedjen: sebességével, erejével, böngészési lehetőségeivel, nagyfelbontású kijelzőjével és hangminőségével, mindezt egy kompakt és hordozható készülékházba csomagolva.”

 

Bővebben...

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr144219854

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása