Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

A Huawei bemutatja a világ leggyorsabb telefonját, az Ascend D quad-ot

2012.02.28. 12:32 TESZTPAD.HU

2012. Február. Barcelona, Spanyolország: A Huawei, a világ egyik vezető információs- és kommunikációs technológiai megoldás (ICT) szállítója ma bemutatta a világ leggyorsabb négymagos okostelefonját, a Huawei Ascend D quad-ot. A Huawei saját K3V2 négymagos 1.2GHz/1.5GHz processzorán futó Ascend D quad a 4,5”-os okostelefonok között az egyik legkisebb külső mérettel dicsekedhet. A készülék Android 4.0 operációs rendszerrel érkezik, emellett a Huawei saját fejlesztésű fogyasztás-optimalizáló rendszere is fut rajta, ami akár 30%-os energiamegtakarítást is lehetővé tesz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“A modell tervezésénél a felhasználók legfontosabb igényeit tartottuk szem előtt: a gyorsaságot, a hosszú üzemidőt, a kiváló kép- és hangminőséget, valamint a kompakt design-t és kis súlyt. A Huawei Ascend D quad meghaladja ezeket az elvárásokat” mondja Richard Yu, a Huawei Device elnöke. “Januárban a las vegasi Consumer Electronics Show-n bemutattuk a világ legvékonyabb okostelefonját, a Huawei Ascend P1 S-t. Büszkék vagyunk rá , hogy újra egy “világ-elsőt” mutathatunk be: az Ascend D quad-ot, a leggyorsabb okostelefont.”

 

Bővebben...

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr614219835

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása