Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

Open Source 2012 – Az innováció motorja

2012.02.29. 13:55 TESZTPAD.HU

A Computerworld második alkalommal rendezi meg a hazai open source mozgalomnak szentelt konferenciáját, amely tavaly közel négyszáz szakembert és felhasználót vonzott. Március 7-én a tavaly jól bevált helyszínre, a budapesti Aréna Plaza Cinema Citybe várják a szervezők a nyílt forráskódú megoldások iránt érdeklődő cégek, önkormányzatok és iskolák képviselőit, valamint az open source rendszerek fejlesztőit, a nyílt forráskód elkötelezett híveit.

 

 

 

 

 

 

 

 

A hagyományokhoz híven a konferencia látogatása ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a http://computerworld.hu/konferencia/68 oldalon lehet.

 

A konferenciához kapcsolódóan a Computerworld ismét meghirdette az Év Open Source Projektje pályázatot. A díj átadására március 7-én, az Open Source 2012 konferencia zárásaként kerül sor. A bírálóbizottság idei tagjai: Braun Péter, a VISZ elnöke, az OTP Bank elnök-vezérigazgatói főtanácsadója, Scheidler Balázs, a BalaBit ügyvezetője, a 2011-ben díjazott syslog-ng kifejlesztője, Mozsik Tibor, a Bitport főszerkesztője, Varga Perke Bálint blogger (Buhera blog), valamint Dervenkár István, a Computerworld főszerkesztője.

 

Bővebben...

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr854225820

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása