Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

Töltődj szabadon — bemutatkozik az LG új, vezeték nélküli mobiltöltője

2012.03.05. 21:04 TESZTPAD.HU

Budapest, 2012. március 5. – Az LG Electronics a 2012-es Mobil Világkongresszuson (MWC) mutatta be továbbfejlesztett, vezeték nélküli mobiltöltőjét. Az LG WCD-800-ast bölcső alakúra tervezték, amely függőleges helyzetben videohívások bonyolítását, szöveges üzenetek küldését teszi lehetővé töltés közben, vízszintes helyzetben pedig tévéműsorok és HD filmek lejátszását.



 

 

 

 

 

 

 

 

 

„Az okostelefonok mára a multimédiás tartalomfogyasztás és a kommunikáció leggyakrabban használt eszközévé váltak.  Teljesen megszokott tehát, hogy egy telefont egy nap akár több alkalommal is fel kell tölteni.” — nyilatkozta Dr. Jong-seok Park, az LG Electronics Mobile Communications Company elnök-vezérigazgatója. „Arra gondoltunk, hogy ezt az időt pozitív felhasználói élménnyé változtatjuk azáltal, hogy az okostelefont a töltés alatt is hasznossá tesszük.”

 

Bővebben...

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr684291384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása