Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

Most már hivatalos: A Western Digital megszerezte a Hitachit

2012.03.08. 22:32 TESZTPAD.HU

IRVINE, Kalifornia és Tokió - A Western Digital Corp. (NYSE:WDC) és a Hitachi Ltd. (NYSE:HIT) ma bejelentette, hogy miután megszerzett minden szükséges hatósági jóváhagyást, a WD megszerezte a Viviti Technologies Ltd-t (Holding Hitachi Global Storage Technologies). Az akvizíció 2012 március 8.-án zárul le, a WD és a Hitachi akkor majd több információt is közöl a tranzakcióról.

 

 

 

 

 

 

 

A Hitachi Ltd, melynek központja Tokióban, Japánban található, a világ egyik vezető elektronikai gyártója, mintegy 360.000 alkalmazottat foglalkoztat világszerte. A bevételei 2010-ben elérték a 9315 milliárd jen-t.

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr984298752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása